# WIE ZIJN WIJ

Hallo lieve gasten

Nieuwsgierig naar wie wij zijn ?

We stellen ons graag even voor!

# Kristien, woonde en werkt in de zorg in Stekene, net over de grens, fervente favoriet van de gastvrijheid en gezelligheid van Hulst en de Zeeuws-Vlamingen.

# Alex, geboren en getogen Zeeuws-Vlaming, bracht zijn jeugd door in St Janssteen, op een boogscheut van Hulst. Werkt als sociaal ondernemer onder meer in de palliatieve zorg in België en keert terug naar zijn roots.

# Samen
Op (her)ontdekkingsreis door de mooie en schilderachtige dorpjes aan de Westerschelde vielen we voor een klein polderhuisje vlakbij de Westerschelde en genoten van de voorbijvarende containerschepen, het weidse polderlandschap, maar vooral van de rust.

# Delen
We maakten plannen om dit mooie plekje en het polderhuisje als vakantiehuis te delen met anderen. Maar na anderhalf jaar klussen voelden we ons te verbonden met het polderhuisje en de omgeving dat we het moeilijk vonden om het te verhuren.
Opmerkelijk was dat vooral Alex hier tot rust kwam, van altijd werkende en niet kunnen stilzittende man, naar iemand die zich na het klussen in de tuin nestelde met een glaasje wijn genietend van het polderlandschap.

# Dromen (over wat er werkelijk toe doet!)
Kortom het Zeeuws Vlaamse ‘buitengebied’ en hinterland van Hulst stal onze harten en deed ons beseffen dat eenvoud, rust en stilte zoveel meer geluk gaven dan alle materiële zaken.
Hier ontstond het idee om anderen mee laten genieten van deze goed verborgen parel in het grensland tussen zee en land.
We droomden luidop en maakten plannen om hier iets mee te doen binnen een jaar of 5, als we wat meer tijd hadden.

# Doen
Dat was buiten  het “universum” gerekend want  zomer 2019 kwam de B&B In den Boomgaert te koop. We vielen als een blok voor deze magische plek  met een sterke connectie met de natuur, de seizoenen, de wind en het water, de rust en de ‘zichten’. En….deze plek konden we delen!
En ook als was dit veel te vroeg en niet het moment om dit te kopen, dan toch werkte het hele universum mee en …  werd onze droom werkelijkheid!

We startten eind 2019 met het opfrissen van de B&B en lente 2020 waren wij– én de B&B- klaar om deze bijzondere plek met u te kunnen delen…vertraag, sleep & relax én geniet van een heerlijk ontbijt

Van harte welkom
Kristien & Alex